Brødrenes

Det er os, Magnus og Theis Thesbjerg Jensen. Vi er to unge vestjyske brødre med store smil på læberne, en munter tilgang til livet og en drøm om at starte et spisested, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores ambitioner er kæmpestore og drømmen er større endnu.

Brødrenes startede som en spirende idé under coronaepidemiens anden helt store nedlukning af landet. Den spirende idé blev til mange måneders hårdt arbejde, og da kalenderen nåede juni 2021, rullede vi ud over stepperne for at servere jer klassisk dansk comfort food, som I kender den – bare bedre.

Hos Brødrenes serverer vi en nyfortolkning af den klassiske danske grillmad. Vi har taget det bedste med videre, i form af frikadeller, som bedste lavede dem, hendes brune sovs, de sprøde svær og det magre, saftige kød, og så tilføjer vi brødrenes crunchy hjemmesylt, grove fritter og lækre hjemmerørte mayonnaiser. Det hele gøres med udgangspunkt i lokale leverandører og en stor respekt for de danske råvarer.

Her hos Brødrenes husker vi hyggen, og der er altid plads til et grin og en snak over disken.

På Instagram og Facebook kan du hele tiden følge med i vores nuværende lokation. Hvis du vil i kontakt med os, er du altid velkommen til at komme forbi foodtrucken, smide en mail i vores retning eller ringe.

Vi glæder os til at se dig! Og indtil da – Husk hyggen!

Hvad siger andre om os?

Herunder kan du læse om nogle af de rosende ord vi har fået med på vejen.